baca10, mówisz poważnie ............rybnik każą mijać 100 kilometrowym łukiem :twisted:
[O2] FL - ASO mnie dziś roz$@!%@$%! ...ło
Zwiń
X
-
Tydzień temu zakupiłem 3 letnią O2 z silnikiem 105km 1,9TDI kombi.Postanowiłem sprawdziś po kolei stan płynów ,pasków itp.Auto ma nie całe 160tysi.Było serwisowane we Wrocku w autoryzowanym serwisie bo pochodzi z floty nie podam jakiej firmy.Ku mojemu ździwieniu pasek rozrządu był nie oryginał Continental a przy 117tys km założyli natańszą podróbkę DAYCO która nie jest zła ale wydaje mi się że autoryzowany nie powinien zakładać tak ważnych części w zamienniku.Podejżewam też że faktura była na pasek wystawiona na oryginalny .EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737
Komentarz
-
-
Big, Gdzie w Lublinie serwisujesz w Żaglu czy u Danelczyka ja na przeglądzie po 1000 lpg u tego drugiego gdzie kupowałem autko jednak dwukrotnie mi "miszcz' od gazu ustawił za ubogą mieszankę i świeciła mi się kontrolka silnika, myślę ,że źle równiez mi ustawił przełączanie na gaz (po kilku metrach na zimnym silniku)Może w Żaglu jest lepszy gazownik.
Komentarz
-
Komentarz